Frekvensterapi

Frekvensterapi


Frekvensterapi - Den nya tidens väg till hälsa och välmående
Elektricitet kan nu användas för att ta bort bakterier, virus och parasiter på minuter, inte dagar eller veckor som antibiotika kräver. Det är säkert och utan bieffekter och står inte andra behandlingar som pågär.

Dr. Hulda Clark - The Cure for all Diseases


Allt levande har en egen specifik frekvens och det är detta som gör det möjligt att hitta t.ex. en viss parasit och att sedan behandla densamma med frekvensterapi. Denna terapiform är baserad på välkända forsknings- och behandlingsresultat av R.R. Rife och Dr. H.R. Clark. De anser att det inte finns några kroniska sjukdomstillstånd! Enligt Hulda Clark så är orsaken till våra sjukdomar bland annat att kroppen är belastad av mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Dr. Clark har gjort ett fantastiskt arbete med att hitta alla dessa specifika frekvenser för mer än 250 olika mikroorganismer, samt utarbetat en speciell teknik för att scanna kroppen och identifiera vad den är belastad av.Jag använder mig av F-Scan Touch, en elektronisk apparat som sänder svaga elektriska impulser genom kroppen. F-Scans mycket exakta frekvenser med dess specifika vägformer möter och behandlar mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller. Frekvenserna stimulerar och stärker också kroppens immunsystem och kan även förbättra funktionen hos kroppens organ.

Hur fungerar en behandling? Vi gör en till flera olika scanningar och ser vilka mikrober som belastar din kropp. Därefter gör vi tillsammans upp en behandlingsplan. Som ansvarskännande terapeut vill jag gärna inleda alla klientrelationer med tarm- och kroppsrening för att rena och rensa från slagg, "oönskade invånare", tungmetaller och gifter.


Läs mer..


Tillbaka till menyn

© 2012 Harmoni & Livskraft

Skicka ett mejl här!