Elektrolytisk detox

Elektrolytisk detoxKöp en kur på 6 behandlingar - betala endast för 5!

Elektrolytisk detox görs via fotbad där man på cellnivå avgiftar kroppen från bland annat slagg och tungmetaller. Vem behöver detoxa?

Vi utsätter oss dagligen för gifter i form av att vi andas in förorenad luft, äter ofta snabbmat, raffinerad mat som kan innehålla spår av miljöfarliga kemikalier, stressar, sover för lite, rör på oss för lite m.m. ja listan kan göras lång.

I våra kroppar samlas slaggprodukter och toxiner som med tiden kan orsaka funktionsstörningar, som i sin tur på sikt kan ge både smärtor och olika sjukdomstillstånd. Så svaret på vem som behöver detoxa, är nog att alla behäver, då våra kroppar inte orkar rena sig själv på ett optimalt sätt.

Individanpassad avgiftning - Unik och effektiv rening av just din kropp, dina celler rekommenderas!

Hur går det till? Med hjälp av ditt PH-värde i munnen avläser vi först din kropp om du är försurad eller basisk. Vi kopplar på dig en handledskontakt, som leder mycket svag ström genom kroppen, helt enkelt för att känna av svängningarna i din kropp. Allt levande har energivibrationer, och armbandet är en säkerhetsåtgärd för att det är något levande som avgiftas. Det 'r ju inte alldeles smart att laborera med människor, el och vatten utan säkerhetsåtg'rder! Du får även ett "bastu-bälte" omkring dig, dvs. ett bälte som leder infraröd värme djupt in till det område du har valt att placera det över... Den ökade blodcirkulationen gör att syrerikt blod skickas snabbt till spända, värkande muskler eller stela leder, vilket ger effektiv smärtlindring. Jag brukar rekommendera att placera bältet först över njurarna och senare över levern, för att stimulera utsändringen av toxiner. Därefter startar vi ett speciellt, anpassat program för dina behov. Du sitter med fötterna i en vanlig balja med vatten och tror inte att det är sant! Vilka gifter och avlagringar som faktiskt lämnar din kropp, måste upplevas! Lukta på din egen kropps lagrade skräp!

Läs mer..


Tillbaka till menyn


© 2012 Harmoni & Livskraft

Skicka ett mejl här!