Elektrolytisk detox

Elektrolytisk detox
Restriktioner:
Organtransplanterade som äter medicin mot organavstötning eller cancerpatienter som redan intar cellgifter/strålning ska givetvis inte utföra behandlingen. Uppgiften de personer har framför sig är att bryta ned sitt immunförsvar, inte bygga upp den! Efter att nedbrytandet är utfört, och det är dags att återigen bygga upp celler och immunförsvar kan däremot detoxen hjälpa till med att föra ut ev. medicinska birester och annat.

Förebygga är alltid bäst, det är det vi behöver lära oss - att vara steget före, men det är inte lätt när man redan befinner sig där, mitt uppe i smeten. Har du tid på dig innan någon drastisk åtgärd måste utföras, rekommenderar jag dig att noga tänka över situationen, trots den traumatiska situation du troligen befinner dig i. Rådgör med flera olika läkare/vårdinstanser.

Vad säger den alternativa medicinen?
Ta ställning/ ansvar, det är du som bestämmer över ditt liv!

Den elektrolytiska detoxen rekommenderas inte heller till de som har pacemaker. Epileptiker kan eventuellt detoxa, men endast under professionell övervakning, som vi inte kan tillhandahålla. Dessa grupper rekommenderar jag istället andra mildare detoxbehandlingar - dels tarmrensningskur, dels Foot Patch.

OBS! Gravida och ammande kvinnor avrådes bestämt från samtliga sorters detox, pga att de flesta tunga miljögifter lagras i vårt kroppsfett och stannar kvar där. De kan dock via blodomloppet överföras även till foster. Gör man ned i vikt snabbt, blir naturligtvis giftkoncentrationen högre i det fett som är kvar. Det är därför som ammande mödrar varnas för att gå ned i vikt för snabbt. För att överförtydliga: Pga den stora giftutsändring som sker i moderns kropp blir koncentrationen av gifter i den feta bröstmjölken högre och kan därmed bli skadlig för barnet. Gravida/ammande ska inte överhuvudtaget fundera på detox eller s.k. bantning/ viktminskning! Graviditetskilona efteråt kan vara ok att i lagom takt bli av med, men passa inte på att bli av med fler: Fett binder tungmetaller. Mjölk är fett. Terapeuter får inte enligt lag behandla barn under 8 år.

Läs mer..


Föregående sida


Tillbaka till menyn

© 2012 Harmoni & Livskraft

Skicka ett mejl här!